Els molletans tindran la possibilitat d’anar a treballar a Alemanya

Fruit de l’acord entre els ajuntaments de Mollet i Ravensburg per promoure l’ocupació juvenil, la ciutat alemanya ofereix llocs de treball per als molletans.

Tot i que encara no està definit el nombre de contractes laborals ni quines són les condicions exactes, Ravensburg, la ciutat alemanya agermanada amb Mollet, necessita persones menors de 40 anys i amb coneixements bàsics d’alemany o anglès. Es necessita personal per a diferents sectors: construcció, electricitat, electrònica, mecànica industrial, atenció sociosanitària, jardineria, gastronomia, etc.

Aquesta oportunitat laboral per a ciutadans de Mollet sorgeix arran de l’acord que van signar el passat mes de setembre els ajuntaments dels municipis de Rivoli (Itàlia), Ravensburg (Alemanya), Montelimar (França), Kranj (Eslovènia) i Mollet amb l’objectiu de fomentar l’ocupació laboral i els intercanvis professionals amb els joves en les respectives ciutats.

Aquesta és una de les primeres accions del compromís per a l’ocupació i la formació juvenil que, entre d’altres, preveu estimular i donar suport als joves de les diferents ciutats signants a buscar feina fora del seu país, si així ho decideixen, i també oferir propostes de pràctiques laborals en les empreses d’aquestes ciutats per tal que els joves tinguin oportunitat d’aprendre un ofici i de començar a exercir els seus estudis professionals o universitaris. Les persones interessades en participar en el procés de selecció van assistir dijous a una xerrada informativa a EMFO, però si vols obtenir més informació pots adreçar-te a les seves instal·lacions o trucar per telèfon al 93 570 51 60.

Edicions locals