Susana Calvo denunciarà a l’Ajuntament si cedeix les dades del padró

La regidora del PP, Susana Calvo, ha manifestat la seva total oposició a que “Mollet cedeixi el cens del padró municipal per a la consulta il·legal per la independència com proposa el govern de la Generalitat”.

En aquest sentit, el Partit Popular presentarà una moció durant el proper Ple de dilluns per tal d’evitar que l’Ajuntament cedeixi les dades del padró municipal d’habitants. També, la regidora assegura que “si l’Ajuntament cedeix les meves dades del padró, ja no com a regidora sinó com a ciutadana, ho denunciaré per incompliment de la Llei de protecció de dades”. Calvo continua afegint que “Els ajuntaments no només no estan obligats a cedir les dades del padró sinó que no poden fer-ho sense el consentiment individual de cada persona, ja que hi ha dades molt personals i per tant especialment protegides”. 

També, Calvo ha demanat a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que “no es deixi manipular pel seu soci Convergent, que vol la ruptura amb Espanya”, així doncs, li demana al PSC “que voti a favor d’aquesta moció demostrant clarament que ells no li fan el joc a l’independentisme”.

Edicions locals