L'atleta Kevin López imparteix una 'master class' a les pistes d'atletisme

Els joves atletes del Club Atlètic Mollet van poder entrenar i rebre els consells del campió d'Espanya dels 800 metres.

Els nois i noies del Club Atlètic Mollet van rebre divendres a la tarda la visita de Kevin López, un dels atletes espanyols més importants i reeixits del moment. L'esportista sevillà va visitar les Pistes de la Pedra Salvadora per dur a terme una 'master class'. Després de fer-se esperar una estona, els crits de "Kevin, Kevin" dels expectants nens van aconseguir que l'atleta sortís dels vestidors. 


"Vinc amb la intenció d'explicar als nois la importància de fer esport. Però alhora, de que no oblidin ni deixin de banda els estudis", comentava en Kevin López. "Aquesta mena d'actes m'agraden molt. M'agrada estar amb els nens i donar consells", afegia. Primer va ser el torn de les fotos de rigor. El campió d'Espanya dels 800 metres va escalfar i entrenar-se una estona amb els nens, després, donant voltes per fora de la pista. Més tard seria el moment dels parlaments, els consells i les preguntes.

Kevin López és una de les grans esperances del mig fons espanyol. Amb només 23 anys té el rècord d'Espanya dels 800 metres (amb 1'43''74) i forma part de la selecció en totes les competicions internacionals. El seu proper objectiu és l'Europeu a l'aire lliure d'aquest estiu, com ell mateix explica: "Abans tinc el mundial en pista coberta, però centro la meva preparació de cara a l'Europeu".

Edicions locals