Petits Pirates, et teu parc infantil a la ciutat

Ronda Can Fàbregas, local 7 – Tel. 93 519 99 80 – www.parcpetitspirates.com

Des d’aquest mes de febrer la nostra ciutat gaudeix d’una nova gerència per al Parc Infantil Petits Pirates, un indret lúdic tant per a infants com per als adults que els acompanyen. “El dia de la inauguració va ser tot un èxit, fins i tot es va quedar gent al carrer que ha tornat a visitar-nos els dies posteriors a l’obertura” explica en Jordi, un dels nous socis.

El parc infantil disposa de dues zones de joc segons els grups d’edat (de 2 a 4 anys i de 5 a 11 anys), amb dues piscines de boles, un tobogan de 20 metres de llargada i un castell inflable entre d’altres activitats. A més disposa d’una cafeteria-restaurant on poder estar a prop dels teus fills en un ambient més relaxat. I si vas a dinar o sopar amb els fills, els infants podran gaudir de l’entrada gratuïta al parc.

Al Petits Pirates realitzen festes d’aniversari amb mini-disco i animació, a més d’un bon berenar per poder carregar les piles i continuar amb la gresca.

Les escoles poden organitzar  sortides al parc infantil per proporcionar als infants una estona d’esbarjo i relació amb els seus companys.

Visita’ls i informa’t de tot el que et poden oferir.

Edicions locals