Diumenge, nova edició del Mercadet de Col·leccionistes

La Rambla Fiveller serà el lloc en què es muntaran les paradetes. Els venedors es disfressaran amb motiu de Carnestoltes.

Aquest diumenge, una vegada més, la Rambla Fiveller acollirà una nova edició del Mercadet de Col·leccionistes. Com és habitual, els molletans hi podran trobar tota mena d'objectes de col·lecció: llibres, discos, vinils, jocs i artesanies entre molts d'altres. Com que aquest Mercadet coincideix amb la festivitat de Carnestoltes, els paradistes faran honor a la data disfressant-se, fent d'aquesta manera més original i singular aquesta edició del Mercadet de Col·leccionistes. "Fa tres anys ja vam coincidir amb la festivitat de Carnaval i ens vam disfressar. Enguany farem el mateix. Si més no, portarem alguna cosa distintiva, com una màscara o un barret", explica la presidenta de l'Associació, la Montse Cabarrocas.


L'activitat estarà organitzada per l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca, que també serà l'encarregada de disposar la XX Fira del Destorb que se celebrarà diumenge 16 de març. En ella, la gent podrà trobar tota mena d'objectes i estris de segona mà. Tothom que hi vulgui participar s'ha de posar en contacte amb l'Associació. "Ja hem rebut trucades de gent de la ciutat i de fora que hi vol participar", assegura la Montse Cabarrocas, qui afegeix: "S'hi podrà trobar tota mena d'andròmines i objectes de segona mà a un preu assequible".

Edicions locals