El Club Ciclista Mollet presenta el seu equip júnior

Un total de deu ciclistes conformen enguany la formació de l'entitat molletana, en què en Ricard Muntané i en Manel Gonzalo seran els directors.

Dissabte va tenir lloc a l'Hotel Ibis la presentació oficial de l'equip júnior del Club Ciclista Mollet. A ella hi van assistir l'alcalde de la ciutat i regidor d'esports, Josep Monràs, i el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, JoaquimVilaplana. Durant la presentació es va donar a conèixer a tots els membres de l'equip i es va parlar dels objectius d'aquesta temporada. "La Copa Catalana és la competició més important de la temporada. En segon lloc, també volem millorar els resultats de l'any passat en proves d'arreu d'Espanya", van explicar els responsables de l'equip.


Un total de deu són els ciclistes que constitueixen la formació ciclista molletana en aquest 2014: Nathan López, Javier Samaniego, Adrián García, Oriol Casé, Jordan Cárdenas, Oriol Beltrán, Sergi Carbonell, Pere Obradors, Álex Zamorano i Marc Rodríguez. Els dos directors de l'equip són en Ricard Muntané i en Manel Gonzalo. El president de l'entitat, Toribio Muga, i el coordinador, Gabriel Vega, també hi van estar presents i van ser els mestres de cerimònies de l'acte.

Edicions locals