Mollet no sap què farà amb el padró

El ple aprova la proposta dictaminada per la comissió informativa després de rebutjar els vots particulars del PP i d’Ara Mollet-ERC.

El Partit Popular de Mollet presentava una moció per oposar-se a cedir les dades del padró municipal. Al mateix temps, Ara Mollet-ERC presentava una altra moció on demanava posar a disposició de la Generalitat el padró municipal. Finalment, el govern de la ciutat (PSC i CiU) refeien la moció per puntualitzar que es farà el que digui la llei. 

“Volem una consulta legal i acordada i quan es convoqui ja es decidirà què s’ha de fer amb el padró” argumentava el primer tinent d’alcalde, Josep Garzón, després d’escoltar les dues propostes presentades, una pel PP i l’altre per Ara Mollet-ERC, i presentar-ne, des del govern de la ciutat una molt més neutral. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, afegia que “tenim la responsabilitat democràtica de fer complir la llei, sigui la que sigui en cada moment, i aquesta responsabilitat va més enllà de l’ideari polític.

El portaveu d’Ara Mollet-ERC, Oriol López, criticava al PSC per “no aclarir què passarà quan arribi el xoc entre sobirania i legalitat”. La portaveu del Partit Popu-lar, Susana Calvo, afirmava que “ja es veia a venir la posició del PSC de no mullar-se cap a cap banda” i recordava que “les coses poden canviar però avui en dia la llei diu que no es pot cedir el padró”.

El ple aprova la proposta dictaminada per la comissió informativa després de rebutjar els vots particulars del PP i d’Ara Mollet-ERC.

Edicions locals