L'Escola Sant Gervasi entrega els Premis Manuel Arroyo

Els guardonats d'enguany han estat les empreses N'Klôwô SCCL, Leanbio SL i l'exalumna del centre Sònia Frias.

Aquest dimarts l'Escola Sant Gervasi Cooperativa ha entregat els Premis Manuel Arroyo, que tenen l'objectiu de promocionar projectes empresarials cooperatius, així com reconèixer la trajectòria professional d'exalumnes que han seguit una línia d'excel·lència. Els guardonats de la tercera edició d'aquests premis han estat l'empresa N'Klôwô, SCCL i  l'exalumna Sònia Frias.


La cooperativa N'Klôwô comercialitza roba de llit i complements de la llar manufacturats a Costa d'Ívori i Burkina Faso en condicions de treball digne. Per la seva banda, Sònia Frias és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona i doctora en Sociologia per la Universitat d'Austin (Texas, Estats Units). Actualment treballa a la Universitat Autònoma de Mèxic i centra les seves investigacions en l'eradicació de la violència de gènere i contra els infants.


Aquest any, l'Escola Sant Gervasi ha presentat una nova modalitat dels Premis Manuel Arroyo en l'àmbit de les Ciències de la Vida. La guanyadora d'aquest guardó ha estat l'empresa Leanbio, SL que desenvolupa processos biotecnològics amb futures aplicacions en els sectors de la cosmètica, l'alimentació, la sanitat o la indústria farmacèutica. 

Edicions locals