Els veïns de Santa Rosa tornen a ser la Millor Comparsa de la rua de Carnaval

Més de 800 persones participen en la rua que posa el punt i final del Carnaval. L'AMPA La Salle Montcada i el grup En Dansa de Montcada i Reixac són escollides les millors comparses juvenil i de fora de Mollet.

L'Associació de Veïns de Santa Rosa han tornat a erigir-se com la Millor Comparsa de la rua de Carnaval, que s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda. Els de Santa Rosa presentaven l'espectacle "Pirates Fantasmes" i, com ja és habitual, era un dels grups més nombrosos de la cercavila. Els altres dos grups que han rebut un guardó han estat l'AMPA La Salle Montcada, que ha estat escollida com la Millor Comparsa Juvenil, i el grup En Dansa de Montcada i Reixac, que ha estat la Millor Comparsa de Fora de Mollet.

El lliurament d'aquests premis ha arribat després d'una tarda molt emocionant en la qual els carrers de Mollet s'han omplert d'espectadors per gaudir de la rua de Carnaval. Ha estat una cercavila molt nombrosa, amb tretze comparses inscrites i més de 800 participants, que han delectat el públic amb les seves coreografies.

La rua s'ha allargat unes dues hores, fins a les set del vespre quan, a la plaça Pau Casals, s'ha dut a terme el judici final al Carnestoltes, que abaixa el teló de l'edició d'enguany del Carnaval. La companyia Carnemolles ha estat l'encarregada de l'escenificació d'aquest judici, que ha finalitzat amb la crema del Carnestoltes i un parlament que reunia pensaments i idees del desaparegut Nelson Mandela, on posava l'accent en la força de la joventut i de l'educació per a forjar la societat del futur. El judici ha comptat amb la col·laboració de la Jazz Band de l'Escola de Música de Mollet, dirigit per Josep Maria Aparicio, i el grup de tabalers del Centro Aragonés. El judici al Carnestoltes ha finalitzat amb el ja tradicional Ball del Barraló, que ha pogut gaudir un públic que omplia de gom a gom la plaça de l'Ajuntament.


Veure les galeries d'imatges de la Rua de Carnaval i del Judici al Carnestoltes i el lliurament dels premis de la Rua.

Edicions locals