Desencert final del Recanvis

El Recanvis Gaudí-CB Mollet paga car els errors en atac i acaba perdent enfront de l'Argentona. Malgrat les dues darreres derrotes, els de Mollet continuen a dalt de tot de la classificació.

El CB Mollet va mostrar dues cares ben diferents en el partit d'aquest diumenge contra l'Argentona. Els dos primers quarts van ser molt igualats, i els molletans van demostrar amb una gran concentració sobre el terreny de joc perquè es troben a la part alta de la taula. Però després del descans, el seu joc es va anar diluint tal com passaven els minuts, sobretot per culpa del seu desencert en atac. Aquesta circumstància va ser aprofitada per l'Argentona que, malgrat no exhibir un joc molt superior al Recanvis, poc a poc va anar esgarrapant més avantatge en el marcador.

Les presses del Recanvis Gaudí en els minuts finals van provocar encara més errors en els seus tirs. Aquesta precipitació i algunes decisions arbitrals polèmiques van desconcertar els molletans, que van acabar perdent el partit per 72 a 63 contra un rival que mai va ser clarament superior.

Malgrat les dues darreres derrotes, el CB Mollet manté les seves opcions, ja que es troba en tercera posició de la taula a només un partit del líder, el Sant Andreu Natzaret. El Recanvis Gaudí rep en la próxima jornada un rival aparentment assequible, el Sant Fruitós, que ocupa una de les darreres posicions de la classificació. El partit serà aquest dissabte, a les 19.15h.Edicions locals