La setmana vinent comencen les preinscripcions

A partir del proper dimarts ja es poden fer les preinscripcions escolars pel proper curs escolar, que s’allargaran fins divendres 21 de març.

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es pot descarregar des de la pàgina web del Departament d’Ensenyament (www.gencat.cat/ensenyament), es pot recollir als centres educatius, en horari escolar, o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC), on també s’informarà dels criteris i la documentació que cal adjuntar.

Només es pot omplir un full de preinscripció en el que caldrà que apareguin, per ordre de prioritat, tots els centres en els quals s’està interessat. En aquest sentit, cal destacar que Mollet és zona única, raó per la qual es pot triar qualsevol centre de la ciutat.

Un cop emplenades, les sol·licituds hauran de presentar-se preferentment al centre educatiu triat com a primera opció o a l’OAC. Les sol·licituds de preinscripció hauran d’anar acompanyades de tota la documentació acreditativa i necessària per tenir en compte els criteris de baremació.

Edicions locals