Música i reivindicació pel Dia de la Dona

ICV-EUiA celebra el Dia Internacional de les Dones amb el cafè-concert al Centre Cultural La Marineta.

Dijous la Coalició molletana commemora el Dia Internacional de les Dones amb una tarda de música i reivindicació al Centre Cultural La Marineta. Així, a partir de les 19h la cantautora Montse Castellà oferirà l’espectacle ‘La dona és vida, la dona és lliure’. Tal com expliquen des de la Coalició, “ l’obra de Montse Castellà, cantant i guitarrista tortosina, està molt marcada pels sentiments que li inspira l'Ebre. I aquests sentiments són tan importants com els de la terra, la seva gent i la seva llengua. Les seves cançons parlen de tot això, però també d'exili i de guerra, de lluita, de revolució i de dignitat”.

Des d’ICV-EUiA pensen que enguany “cal ser més ferms que mai en la reivindicació d’una societat de persones lliures i iguals” ja que ens trobem “davant una situació de crisi social i econòmica que no afluixa i que afecta de manera molt preeminent a les dones, uns governs que retallen tots els drets i llibertats aconseguits en dècades de lluita, i un ministre de justícia que pretén acabar amb el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos”.

També, la Coalició convida a la ciutadania a les activitats que s’estan organitzant per la jornada i, especialment, a la manifestació que convoca la Comissió Unitària 8 de Març, dissabte dia 8 a les 18:30h, a la Plaça Universitat de Barcelona.

Edicions locals