Cap de setmana dedicat a Andalusia

El Centre Cultural Andalús celebra el Dia d'Andalusia durant aquest cap de setmana amb un espectacle de balls i cants, la tradicional hissada de la bandera i una cercavila per la ciutat.

Amb motiu del Dia d'Andalusia, que es commemora el dia 28 de febrer, el Centre Cultural Andalús ha preparat per a aquest cap de setmana diferents actes. La celebració començarà aquest próxim dissabte, 8 de març, a les 19h al Teatre Can Gomà, on es realitzarà un espectacle de folklore andalús. Després de l'actuació de diferents quadres flamencs i classes de ball, acompanyats pel 'Coro rociero amigos del Rocío', tindrà lloc la presentació del cartell oficial de la Setmana Santa d'enguany.

Diumenge 9 de març, l'Església de Sant Vicenç acollirà una missa rociera a partir de les 10.45h. Després de la missa, cap a les 12h del migdia, es durà a terme la hissada de la bandera andalusa a la Plaça Prat de la Riba, seguida d'una cercavila pels carrers de Mollet. Una copa de vi per als socis i simpatitzants de l'entitat posarà el punt i final de la jornada.

Edicions locals