Èxit dels cursos per a emprenedors d’EMFO

En menys d’una setmana més de quaranta emprenedors s’han apuntat als cursos que organitza l’Ajuntament a través d’EMFO per dotar de més recursos els emprenedors que inicien un negoci propi.

Amb l’objectiu de dotar de més recursos els emprenedors que inicien un negoci propi, l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha programat un curs de Gestió de tresoreria i un altre de Gestió laboral. Menys d’una setmana després que s’obrissin les preinscripcions, ja s’han cobert les places del curs de Gestió de tresoreria. És per aquest motiu que EMFO ha programat una nova edició del curs, que es farà els dies 21, 26 i 28 de març, també de 10 a 14 hores a la Biblioteca Can Mulà. Pel que fa al curs de Gestió laboral, els emprenedors aprendran els coneixements necessaris per desenvolupar amb solvència el departament laboral de la seva empresa o assessoria.

Ambdós cursos estan adreçats a emprenedors i estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els requisits per apuntar-s’hi són: estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball com a DONO (Demandant d’Ocupació No Ocupats), o bé ser treballador en  una organització d’economia social (cooperatives, associacions, fundacions, etc.).

Les inscripcions es poden fer a través de la web d’EMFO (www.emfo.cat), al telèfon 93 570 51 60 o presencialment a les oficines del carrer Riera número 7, 1a planta, de Mollet del Vallès.

Edicions locals