Ara Mollet-ERC rebutja la sentència de la Vinyota

“La sentencia és injusta, tot i que creiem que el govern podia haver actuat d’una altra manera” afirmava la regidora Marta Vilaret.

Ara Mollet-ERC recolza recórrer les sentències en relació amb els terrenys de la Vinyota, ja que creu que “són injustes i premien l’interès privat per sobre del col•lectiu” però critica la gestió del Consistori molletà. En aquest sentit, el grup municipal d’Ara Mollet-ERC criticava al govern municipal per tres raons: l’obscurantisme en la presa de decisions, no haver aplicat criteris de prudència i per estar patint la notícia amb conseqüències econòmiques més greus per la ciutat.

La regidora d’Ara Mollet-ERC, Marta Vilaret, afirmava que “fa molts anys que s’estan prenent decisions i no s’ha informat ni a la ciutadania, ni al Consell d’Administració de Mollet Impulsa, ni als grups municipals”. També, Vilaret apuntava que “s’hauria d’haver contemplat la possibilitat de poder perdre i actuar amb prudència des de Mollet Impulsa en la compra o en la urbanització d’altres terrenys”. Vilaret concloïa que “en el millor dels casos Mollet Impulsa perdrà la totalitat dels seus terrenys”.

Dissabte Ara Mollet-ERC celebrarà una assemblea per parlar sobre la gestió de la Vinyota, un projecte “unànime en la decisió de crear pisos de protecció oficial però gestionat d’una manera poc col•legiada i basada en l’ocultació”.

Edicions locals