Ramon Galí renuncia al càrrec de regidor

El Ple municipal aprova la seva dimissió en una sessió extraordinària celebrada dimecres 26 de febrer.

El regidor de Més Acció per Martorelles (MAPM) Ramon Galí ha renunciat al seu càrrec en un Ple Municipal extraordinari celebrat aquest dimecres 26 de febrer. El fins ara titular de les carteres de Comerç i Turisme i Treball i Formació Ocupacional deixa el càrrec a causa de la polèmica generada en la darrera sessió plenària.
 
La renúncia al càrrec arriba després que el passat mes de gener CiU qüestionés la legalitat del fet que l'Ajuntament tingués llogat un local propietat del regidor, tot i els informes jurídics favorables de la Diputació de Barcelona.

En l’explicació del punt, el regidor ha defensat en tot moment la legalitat dels fets que van suscitar la polèmica i ha acusat al grup municipal de CiU de desacreditar-lo com a persona per un interès polític: “Des del primer dia, mai he tingut la intenció de treure cap benefici de la política” ha assegurat Galí.

D’altra banda, el regidor de CiU Marc Pertíñez ha deixat clar que “no hi ha hagut voluntat de descrèdit a la persona en cap moment, només informar d’una situació incompatible amb la condició de regidor. En el cas de no haver informat, haguéssim estat corresponsables”.

El punt l’ha clos l’alcalde Romuald Velasco que, com la resta de grups, ha explicat que Galí és dels regidors que més hores s’ha passat a l’Ajuntament i que més s’ha esforçat en la seva tasca: “Lamento la marxa d’una persona educada, transparent i treballadora com en Ramon. La seva feina en matèria de Comerç i Turisme ha estat de la més important dels darrers anys en aquest ajuntament” ha afirmat.

El regidor que el substituirà serà Pere Ribas, actual president del CF Martorelles i número dos de la llista de MAPM a les eleccions municipals del 2011 .


Edicions locals