El Camp 1 del Germans Gonzalvo podria reobrir a finals de mes

L'alcalde s'ha compromès a que la reobertura sigui “cap al 24 de març”, ja que les emanacions de gas metà ja han desaparegut. El Camp 2 es mantindrà tancat de moment, perquè encara hi calen unes reformes.

L'alcalde Josep Monràs ha assegurat dimarts que el Camp 1 del Municipal Germans Gonzalvo podria reobrir-se el pròxim 24 de març. L'edil ha pres aquest compromís durant una visita per les instal·lacions esportives, acompanyat d'alguns membres de la Junta Directiva del CF Mollet UE. Segons les darreres inspeccions tècniques, les emanacions de gas metà ja han remès totalment i, per tant, ja no existeix cap risc per a la salut pública. El Germans Gonzalvo va ser clausurat preventivament el passat 17 de desembre, ara fa quasi tres mesos, per tal de solucionar les inesperades fuites de gas que sorgien del subsòl, i que provenien de l'antic abocador.

“Anem complint les previsions inicials, i continuem amb la feina de la canalització del gas al subsòl”, va explicar l’alcalde Josep Monràs durant la visita. Per la seva banda, el vicepresident del club, Jordi Candela, es va mostrar satisfet per aquest anunci: “Ens ajuda molt perquè portem uns mesos complicats; esperem que el 24 de març puguem obrir el Camp 1”. Arran de les tasques per aturar les emanacions de gas, l'Ajuntament ha aprofitat per adequar una zona del terreny de joc malmesa.

El Camp 2 es mantindrà tancat de moment tot i que, com en el cas del Camp 1, les fuites de gas metà ja s'han solucionat. La raó d'aquest retard en la seva reobertura és que manquen uns treballs per impermeabilitzar el terreny de joc i prevenir filtracions d'aigua. Segons Monràs, encara “s'han de fer perforacions i noves analítiques, així que és precipitat dir que en els propers mesos es podria obrir”. Per aquesta raó, en els propers dies s'instal·larà una tanca entre els dos camps per evitar l'accés al camp 2.

Edicions locals