Noves exposicions pel Dia de la Dona

En commemoració del Dia Internacional de les Dones el Centre Cultural La Marineta acollirà, durant el mes de març, dues exposicions.

Divendres, a les 19h, La Marineta acollirà la tradicional inauguració de l’exposició que l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA organitza pel Dia Internacional de les Dones. ‘Silenciós’ és el títol de la mostra on han participat una quinzena d’artistes amb peces úniques realitzades amb diversos materials.

Enguany les artistes molletanes repeteixen la iniciativa solidària que van iniciar l’any passat amb la venda de punts de llibre artesanals. Durant la inauguració i fins divendres 28 de març, dia en què finalitza l’exposició, es podran adquirir els punts de llibre a un preu simbòlic i tots els diners recaptats es destinaran al Servei d’Aliments de Mollet.

La Marineta també acollirà, a la primera planta de l’edifici, una mostra fotogràfica de les dones que han participat al projecte ‘Teixim lligams per la igualtat’, que es basa en embolcallar amb teles de ganxet de colors els arbres de la Plaça Pau Casals.

Aquesta activitat va iniciar-se al novembre en commemoració del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones i culmina al març teixint els arbres de davant del Consistori.
Ambdues exposicions es podran visitar al Centre Cultural La Marineta fins divendres 28 de març.

Edicions locals