Arriba el Sopar Solidari de Mollet amb Cuba

Ja es poden comprar els tiquets pel Sopar Solidari que l’entitat Mollet amb Cuba organitza el proper 22 de març.

El proper dissabte dia 22 el Mercat Vell acollirà, a les 21h, el tradicional Sopar Solidari de l’entitat molletana, que enguany arriba a la 7a edició. Enguany es dedicarà la jornada a “informar sobre el Bloqueig i ho farem juntament amb la Coordinadora Defensem Cuba de la que formem part”, expliquen des de l’entitat. El sopar, que està elaborat pels membres i amics de l’entitat dirigits per la cuinera molletana Marina Duñach, consistirà en arròs amb frijoles, pollastre a la cervesa i de postres taronja a la taronja. També hi haurà mojitos y cervesa. Durant la vetllada cubana es sortejarà l’obra ‘Jessica Reclinada’ de l’escultor Ricard Mira. Es vendran els tiquets a 1 euro i tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Caixa de Resistència dels treballadors de Panrico.

El preu dels tiquets s’ha rebaixat a 12 euros i es poden adquirir a la parada de Mollet amb Cuba de la rambla Balmes, durant diumenge; el dimecres, de 18.30h a 20h, al Centre Cívic La República; fent un ingrés al número de compte IBAN ES25 2013 0263 6402 0108 5173 de Caixa de Catalunya abans del  dia  19 de març o trucant al telèfon 687249699.

A banda del sopar, al llarg del dia es realitzaran activitats al Centre Cultural La Marineta i a la plaça Prat de la Riba. Els actes de la jornada s’iniciaran a les 12h a Prat de la Riba amb la exposició  el ‘Bloqueig i les seves conseqüències’. També durant tot el matí estarà instal•lada la Paradeta Solidària de l’entitat.
 
A les 18h La Marineta acollirà una Xerrada col•loqui amb el sociòleg Felipe López-Aranguren, i es projectarà el documental  ‘A pesar de todo, Cuba- Bloqueo’  de Juan Carlos Travieso, que està dedicat, com ell diu “a todas las cubanas y cubanos, porque soñar nos hace más despiertos”. El documental mostra com el bloqueig comporta pèrdues per a l'illa que es xifren en un bilió 66 mil milions de dòlars; mentrestant els cubans intenten poder complir els somnis dels nens i adolescents i es formen com a futurs artistes i músics, o en sectors professionals.

Edicions locals