Finalitzen les obres de millora al carrer del Ferrocarril

Dilluns es reobria al trànsit el carrer del Ferrocarril després d’unes obres de reurbanització i renovació de la xarxa d’aigua potable i del clavegueram.

Després de tres mesos treballant en la renovació i millora de la xarxa d’aigua potable i clavegueram, dilluns el carrer del Ferrocarril, entre l’avinguda de Caldes i el carrer de Borrell, s'obria al trànsit. En total s’han renovat 1.250 m2 amb una inversió municipal de 162.000 euros (IVA exclòs). Durant les obres s’han substituït les canonades de l’aigua, així com el col·lector, les escomeses i les connexions d’embornals del clavegueram.

Juntament amb la millora d’aquests serveis, s’ha aprofitat per reurbanitzar el carrer amb l’objectiu de millorar la mobilitat i l’accés a la zona residencial. Així, s’ha ampliat la vorera, passant d’1 metre a 3,50 metres, s’ha asfaltat el carrer i s’ha reordenat la zona d’aparcament. En els passos de vianants de les cruïlles amb l’avinguda de Caldes i el carrer de Borrell s’ha col·locat una plataforma elevada per reduir la velocitat dels vehicles i millorar el pas dels vianants.  

“Es tracta de compatibilitzar la mobilitat en vehicle amb la mobilitat dels vianants”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, que també ha destacat que “el barri de la Plana Lledó ha rebut molta inversió en els darrers tres anys, a través de la Llei de barris, que ha servit per generar cohesió social i solucionar moltes coses que no es veuen, com l’aigua o el clavegueram”.

Edicions locals