Nou curs de ‘Disseny i execució de projectes’

El curs està adreçat a joves de 17 a 29 anys que tinguin una idea de negoci o una iniciativa emprenedora i vulguin concretar-la.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament organitza un taller formatiu amb el títol ‘Disseny i execució de projectes’ amb la voluntat de recolzar les iniciatives i les accions d’emprenedoria dels joves de la ciutat. El taller consta de tres sessions d’una hora i mitja de durada i té per objectiu donar eines i recursos als joves d’entre 17 i 29 anys perquè facin realitat les seves idees  i projectes.

El curs, que es farà a L’Era els dies 25 de març, 1 i 8 d’abril, posarà l’accent en tres aspectes concrets: com millorar la redacció i el plantejament estratègic del projecte; donar a conèixer els recursos disponibles per a portar-lo a terme; i com treure el màxim profit de les noves tecnologies i les xarxes socials per difondre’l.

Aquesta proposta va dirigida a joves de la ciutat amb experiència organitzativa o promotors d’una iniciativa, però també a joves que tinguin interès per conèixer el món de l’emprenedoria i a les entitats que hi estiguin interessades, dins de l’objectiu de donar suport formatiu al teixit associatiu de Mollet. La inscripció al taller és gratuïta i les places són limitades. Les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic [email protected]

Edicions locals