La nit dels Premis Enderrock a Vallès Visió

Enguany és la primera vegada que es podrà veure la gala en directe per televisió.

Aquest vespre es podrà veure en directe a Vallès Visió la nit dels Premis Enderrock gràcies a la retransmissió que en farà La Xarxa de Comunicació Local. A partir de les 20h, Gisela Puntí i Oriol Puig conduiran la retransmissió des del Teatre Municipal de Girona, seu de la cerimònia des de l’any passat.Gisela Puntí dirigeix i presenta el programa de música en català ‘Catsons’ i Oriol Puig és el responsable de ‘Cultura’t’, dedicat a l’actualitat cultural. Ambdós programes es poden veure actualment a Vallès Visió.

Els Premis Enderrock posen l’accent en la música catalana i en català, i abasten tots els estils musicals. Els guardons s’entreguen en dues categories: la votació de la crítica musical, que recull les opinions d’una trentena de periodistes vinculats a la revista ‘Enderrock’ i la votació popular dels lectors i seguidors de la publicació. En total s’hi entreguen una quarantena de guardons.

Presentada per Xuriguera i Faixedas, a la gala d’enguany actuaran Els Catarres, els grans guanyadors de la votació popular, i La Troba Kung-Fú, autors del millor disc de l'any segons la crítica. També s’hi escoltaran per primer cop en directe les cançons dels nous discos de Txarango i Gerard Quintana amb Xarim Aresté, a més del recent disc de La Iaia. La gala també inclourà un homenatge a Francesc Pi de la Serra pels seus 50 anys damunt dels escenaris

Edicions locals