Èxit de participació en la fira de rebaixes

El dissabte passat el nucli urbà de Mollet va acollir una vint-i-cinquena de botigues de l’Associació Mollet Centre Comercial, que van sortir al carrer per vendre els seus productes a preus molt competitius. Així, des de les 9h fins les 21h la rambla Balmes i el carrer Barcelona es van convertir en l’escenari de la Fira de Rebaixes.

“Estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat la fira d’enguany” explica la presidenta de Mollet Centre Comercial, Carme Olària. “Durant tot el dia molta gent va voler formar part de la fira passejant i fent compres però els moments amb més afluència de públic van ser durant el matí i a darrera hora de la tarda”. A la fira es podien trobar tot tipus de productes a preus molt assequibles, ja que es tracta dels últims dies de rebaixes i els preus s’han reduït considerablement.

Els comerciants estan molt satisfets per com s’ha desenvolupat la jornada. “Al final del dia sempre fem una reflexió de com ha anat i quasi el 100% dels botiguers estaven molts contents,  no només per l’assistència de públic sinó també per la seva participació. Un 20% dels establiments han augmentat les seves vendes respecte a l’any passat”.

Mollet Centre Comercial realitzarà la propera Fira de Rebaixes a finals de juny i ja estan preparant els Aparadors Titelles d’aquest any.

Edicions locals