NOSTRUM, el menjar de la mare per emportar

c. Gaietà Ventalló, 16 – Tel. 93 505 08 04 – www.nostrum.cat

Des de divendres de la setmana passada Mollet gaudeix d’una nova botiga de menjar per emportar de qualitat. Estem parlant de Nostrum, una gran empresa que ha decidit instal·lar una franquícia a la nostra ciutat de la mà de l’Olga i el Ceferí. A Nostrum podràs trobar una centena de menjars preparats i recent fets. “El repartiment és diari per garantir la qualitat del nostre producte als clients” expliquen els responsables de la botiga.

Nostrum substitueix la tradicional carmanyola per àpats elaborats per menjar en qualsevol indret. També és ideal si no t’agrada cuinar o si cada membre de la família menja un plat diferent. A Nostrum hi trobaràs de tot: amanides, carns (planxa, rostits, arrebossats, pollastres a l’ast...), peixos, arrossos, pastes... Pots descarregar-te l’aplicació de mòbil o consultar la pàgina web per conèixer tots els plats i decidir què menges avui.

El tret característic de Nostrum, a banda de la qualitat, és el baix preu en el seus productes. Podràs trobar plats llestos per menjar a 1, 2 i 3 euros, amb la targeta Fan’s Club, i el doble sense la targeta. Durant tota aquesta primera setmana d’inauguració els clients es poden fer la targeta gratuïtament i a partir de dilluns costarà 3 euros. Visita’ls i informa’t de tot el que et poden oferir.

Edicions locals