Mollet participa en una trobada de plans estratègics estatals

Aquesta setmana s’ha celebrat la trobada a Saragossa amb la mirada posada a Europa.

El regidor del Pla Estratègic de Mollet, Antonio Felices, ha participat a la XVII Trobada de Plans Estratègics Urbans i Territorials, conjuntament amb el director del Pla Estratègic de Ciutat Mollet2025, Raúl D. González. La trobada, que s’ha celebrat a Saragossa, ha tractat el tema ‘Una mirada hacia Europa’.

Els resposanbles del Consistori molletà van compartir una jornada de treball amb responsables tècnics i polítics dels plans estratègics de Bilbao, Sant Sebastià, Valladolid, Granada, Màlaga, Lucena, Palencia, Saragossa, la província de Burgos, la província de Jaén, la província de Màlaga, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les universitat Pablo de Olavide de Sevilla,  ETSAM-Madrid i el Politecnico di Milano.

Durant la jornada es va presentar la nova agenda urbana europea de planificació estratègica i territorial i les experiències  de treball en col·laboració amb ciutats europees.

En el cas de Mollet, es va presentar el projecte “Diet for a green planet”, que té com a objectiu principal  afavorir el menjar de proximitat i ecològic a les escoles de la ciutat i que ha estat elaborada amb la col·laboració dels següents partners europeus: Polònia (ciutat de Lomza), Lituània (ciutat de Moletai) i Suècia (ciutat de Södertälje).

Edicions locals