Una nova convicció espiritual, a Can Pantiquet

El comunicador equatorià Johnny Guzmán aterra el 23 de març a Mollet en la seva gira europea per reflexionar sobre els nous pensaments del Sincretisme i la Ciència de la Llum.

El centre cívic Can Pantiquet acollirà el pròxim diumenge 23 de març, a partir de les 16h, una conferència del comunicador equatorià Johnny Guzmán, en la qual reflexionarà sobre el pensament filosòfic i espiritual del Sincretisme, i presentarà la seva pel·lícula basada en aquesta nova convicció, 'Sincretismo. La Ciencia de la Luz'.

L'anomenat  Sincretisme es basa en la visió del món, de la cultura i de les creences fonamentada en la fusió d'elements provinents d'altres cultures. Guzmán ha aprofundit en les reflexions del filòsof Santos Bonacci i les ha plasmat en aquest film. La pel·lícula explica la Ciència de la Llum, que entrecreua totes les ciències en una sola, essent l'origen de l'astrologia que, més tard, seria la mare de la resta de ciències. La cinta descobreix que tot el que succeeix en el firmament, afecta directament en els esdeveniments de la Terra i dels éssers humans.

La cita de Mollet forma part de la gira europea que Johnny Guzmán farà durant les properes setmanes per Europa. Les entrades per a la conferència tenen un cost de 5 euros i es poden comprar de forma anticipada a l'Associació Rosa dels Vents (Gaietà Ventalló, 87) presencialment, o contactant al mail [email protected]

Guzmán és un conferenciant polifacètic, presenta el programa 'La Hora de la Verdad' a través d'internet a Quantum Leap Televisión, director de cinema, productor televisiu i director executiu de la fundació sense fins lucratius The Namaste Youth Soccer Association Inc. A més, ha investigat la neurociència i el comportament humà, el que l'ha permès crear el programa terapèutic 'Neurocambios', que tracta de canviar creences subconscients de l'usuari per tal de millorar les seves relacions personals, augmentant la seva autoestima i confiança.

Edicions locals