Els Castellers donen el tret de sortida a la temporada castellera

La diada de diumenge va coincidir a la plaça Prat de la Riba amb la 20a Fira del Destorb i la Caldereta Extremeña.

La plaça Prat de la Riba i els seus voltants es va omplir diumenge al matí amb diferents activitats. Per una banda, l'Associació de Col·leccionistes organitzava la 20a edició de la Fira del Destorb. Les diverses parades van omplir el carrer Barcelona i part de la rambla Fiveller, a més de l'entorn del Mercat Vell. Els molletans que s'hi van acostar van trobar tot tipus de productes de segona mà, alguns d'ells quasi es podien considerar autèntiques antiguitats.

Al mateix temps, el Centro Cultural Extremeño preparava una caldereta popular a l'interior del Mercat Vell. Al seu exterior, els membres del Centro van preparar les tradicionals migas, per a les quals hi havien abocat fins a sis sacs de pa. L'organització calculava que s'havien cuinat unes 200 racions aproximadament.

Les activitats del matí es completaven a les 12 del migdia amb una diada castellera, que donava el tret de sortida a la nova temporada dels Castellers de Mollet. La jornada va comptar amb la participació dels Minyons de Terrassa, la Colla de Viladecans i la Colla de Sant Feliu de Llobregat. Tot i que cap de les quatre colles no es va voler arriscar amb castells massa complicats, ja que encara es troben a l'inici del curs casteller, les seves actuacions segures i estables van fer gaudir els assistents de la diada. Els Castellers de Mollet van descarregar un 4 de 6, un 3 de 6 i un 4 de 6 amb agulla. Van destacar per mèrits propis els tres castells de 7 que van descarregar els Minyons de Terrassa: un 4 de 7 amb agulla, un 7 de 7 i un 5 de 7.


Veure la galeria d'imatges de tota la jornada.

Edicions locals