La Molletense recupera el liderat

L'equip guanya per la mínima al Cirera amb un gol de Dani Benito al minut 87.

La Molletense recupera la primera posició de Segona Catalana, després del seu ajustat triomf de diumenge per 0 a 1. A davant tenia la UD Cirera, un equip molt perillós ja que es troba en una zona delicada i necessitava un bon resultat al seu camp per distanciar-se de les posicions de descens. La Molletense, per altra banda, no volia descavalcar-se de la lluita pel liderat, tenint en compte la bona temporada que estava realitzant fins al mes de febrer. Així doncs, va ser un partit molt disputat.

En la primera part, no hi va haver un dominador clar del matx. Durant la segona part, la Molletense va atacar amb més insistència i van augmentar les seves opcions. No va ser quasi fins al final del partit, al minut 87, que l'equip molletà va estrenar el marcador. Dani Benito va poder rematar un llançament de córner, avançant els visitants. La Molletense va aguantar els tres minuts restants, arreplegat al darrere per evitar els atacs del Cirera. Al final del partit, el 0 a 1 dóna a la Molletense tres punts molt valuosos que el fan escalar fins a la primera posició. La lluita, però, no ha acabat, ja que el Premià té els mateixos punts, i el Carmelo i el Sants els segueixen a només dos punts de diferència. Malgrat tot, la moral a dins del vestuari molletà ha crescut amb aquesta victòria. “El vestuari està més motivat que mai, després d'haver superat un febrer fluix, en el qual vam perdre bastants punts, però en el mes de març ja hem encadenat dues victòries consecutives”, explica el director esportiu del club, Kiko Montoya.

La propera prova serà aquest cap de setmana, en el qual la Molletense es veurà les cares amb el Ripollet, que es troba a mitja taula, amb la necessitat de seguir sumant per no perdre el ritme dels seus rivals.

Edicions locals