Es refunda la secció local de la Joventut Nacionalista a Mollet

L'organització torna a constituir-se després de desaparèixer fa 12 anys. La nova presidenta serà Cristina Subirats, molletana de 21 anys i estudiant de Dret.

L'agrupació Joventut Nacionalista a Catalunya (JNC) tornarà a tenir una secció local a Mollet del Vallès, després que fa 12 anys va desaparèixer. L'acte de refundació tindrà lloc aquest divendres, 21 de març, a les 20h, a la seu de Convergència Democràtica (Av. Burgos, 25). La seva nova presidenta local serà Cristina Subirats, nascuda a Mollet l'any 1992 i estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana, molt vinculada a Convergència Democràtica. Ja fa temps que Convergència de Mollet es va imposar com a objectiu recuperar la secció molletana de la JNC, una prioritat que es materialitza aquesta setmana. Per aquestes raons, la refundada Joventut Nacionalista compartirà seu amb Convergència. Malgrat aquests vincles, la Joventut Nacionalista gaudeix d'entitat i sobirania pròpies.

L’acte comptarà amb les intervencions de Marta Pascal, presidenta de la JNC i Diputada del Parlament, Jordi Talarn, cap local de CDC, Cristina Subirats, cap local de la JNC, Bernat Parera, cap comarcal de la JNC, i Feliu Guillaumes, Diputat al Congrés.

Edicions locals