Els pares fan d'àrbitres

Dissabte es va celebrar la 'Jornada sense àrbitres', en la qual 52 pares es van posar en la pell dels col·legiats per millorar el respecte cap a les seves decisions.

Dissabte passat alguns pares no van animar com cada cap de setmana als seus fills des de les grades. Ben al contrari, es van vestir de negre i van exercir d'àrbitres d'aquests partits. Es tractava d'una nova edició de la 'Jornada sense àrbitres', que se celebra en els Jocs Esportius Escolars. L'objectiu és conscienciar als pares i als seus fills de la dificultat d'arbitrar i, per tant, que millori el respecte cap a ells i les seves decisions. Durant tot el dia, es van disputar 26 partits en les diferents categories d’aquesta competició escolar, en els quals 52 pares van fer d’àrbitres.

La 'Jornada sense àrbitres' es va iniciar en la temporada 2004-2005, en el marc del programa 'L'Esport educa. Fem-ho bé!', que té l'objectiu de transmetre els valors positius de l'esport als infants. L'activitat vol desterrar dels terrenys de joc les protestes reiterades i, de vegades, els insults que pateixen els àrbitres.

Edicions locals