El CF Mollet renova Otger Canals com a coordinador de futbol 7

Serà la vuitena temporada del molletà dins de l'estructura tècnica del club. “La tasca de Canals és impecable”, destaca el president, Feliu Tura.

Otger Canals (Mollet, 1986) ha signat aquesta setmana la seva renovació com a coordinador de la secció de futbol 7 del CF Mollet UE. Serà la quarta temporada que Canals ostenta aquest càrrec dins de l'organigrama del club, una tasca que combina amb la d'entrenador d'alguns equips base. “Estic molt content de renovar; a nivell esportiu cada any anem a més, però sempre acompanyant-ho amb valors educatius”, ha destacat Canals. Des de la direcció del club, aquest acord també s'ha valorat positivament. “La tasca d’Otger Canals és molt important i impecable. Estem molt satisfets de continuar aquest projecte esportiu de futbol 7 perquè, a banda de resultats, busquem valors educatius”, ha explicat el president del club, Feliu Tura.

Amb aquest acord, Otger Canals complirà la seva vuitena temporada en la disciplina del CF Mollet. La seva trajectòria va començar com a entrenador del futbol base, després es va encarregar de les escoles i, des de fa tres anys, és el coordinador del futbol 7. Enguany, ha combinat aquesta tasca amb la d'entrenador del Juvenil B i del Benjamí A.

Edicions locals