11 alumnes de l'INS Gallecs trepitgen el cercle central del Camp Nou

Els estudiants van viure aquesta experiència en el partit Barça-Manchester City al guanyar un concurs fotogràfic impulsat per l'ONG Adevacude.

El passat 12 de març el FC Barcelona jugava la transcendental tornada de vuitens de final de la Champions al Camp Nou contra el Manchester United. Unes 90.000 persones van assistir al partit. Aquell dia, onze joves molletans van fer realitat un somni, van trepitjar la gespa de l'estadi blaugrana amb els jugadors i van poder saludar la resta d'assistents des del cercle central del terreny de joc. Els onze afortunats són alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Gallecs, i van gaudir d'aquesta experiència al guanyar un concurs fotogràfic organitzat per l'ONG Adevacude amb l'objectiu de promoure els valors de l'esport.

Andrea Castillo, Carla Aroca, Judith López, Maite Ledesma, Sandra Canales, Sara Ruiz, Laura Cano, Aroa Acosta, Sandra Aciego, Sergi Viñuela i Ylenia Martín van decidir participar en el concurs d'Adevacude amb una fotografia que representava la companyonia dins d'un equip. Mitjançant una votació per internet, la fotografia dels molletans va guanyar el concurs. El premi consistia en 13 entrades per assistir al partit del Barça contra el City, i la seva sortida al cercle central per saludar el públic. A més, se cedirà un cotxe a l'INS Gallecs durant un any, i una estrella del FC Barcelona es desplaçarà al centre per impartir una masterclass.

Els onze estudiants premiats han volgut agrair, a través d'una carta a la premsa, a tothom que els va votar durant el concurs. “Va ser una nit que no oblidarem, estàvem impressionats, és una experiència única”, han declarat en aquesta carta conjunta, i han afegit: “Volem manifestar la nostra alegria pel premi aconseguit sense oblidar que l’important és participar”.

Edicions locals