El CF Mollet fitxa un nou davanter

El barceloní Ángel Fernández, de 21 anys, s'incorpora en el tram final de la lliga per aportar polivalència i mobilitat a l'atac molletà.

El primer equip del CF Mollet UE s'està reforçant aquests darrers dies de cara al tram final de la lliga. A l'arribada d'Ezzejjari, se li ha de sumar aquesta setmana el fitxatge del davanter Ángel Fernández, barceloní de 21 anys. La nova incorporació del club prové de l'UDA Gramanet Milan, de Tercera Divisió. Anteriorment, havia format part de l'UE Rubí, a Tercera Divisió, i de l'UE Sant Andreu, de Segona Divisió B.

Fernández pot aportar molta polivalència a la davantera molletana. “Jugo a qualsevol posició de la davantera, ja sigui a la banda o al centre, però sobretot puc destacar a la mitjapunta”, destaca el jugador. El barceloní ha signat per al que resta de temporada per donar un cop de mà al CF Mollet en un tram final que pot ser complicat. “Conec la Primera Catalana i la seva dificultat és més que evident, però el CF Mollet UE té equip per salvar l’actual situació i mantenir la categoria”, remarca el nou davanter molletà.

El nou fitxatge podria debutar aquest pròxim diumenge a les 12 del migdia en el partit contra el CP San Cristóbal que es jugarà al Camp Zona Sud, l'últim que podria disputar l'equip lluny del Germans Gonzalvo.

Edicions locals