Mollet acull una recollida intensiva de firmes per la independència

L'acte es durà a terme aquest cap de setmana, dins de la campanya 'Signa un vot per la independència', organitzada conjuntament per l'Assemblea Nacional i l'Associació de Municipis per la Independència.

L'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per a la Independència han organitzat per a aquest cap de setmana una recollida intensiva de signatures emmarcada en la campanya 'Signa un vot per la independència'. L'objectiu és recaptar el màxim de firmes possibles, que s'enviaran al Parlament de Catalunya per instar-lo a dur a terme totes les iniciatives polítiques existents per garantir que es realitzi la consulta del 9 de novembre sobre la independència de Catalunya. En cas que l'Estat Espanyol impedeixi la consulta, ambdues organitzacions aposten perquè el Parlament declari de forma unilateral la independència emparant-se en la legislació internacional.

Dissabte 22 de març al matí, de 10 a 14h, l'ANC i l'AMI instal·laran parades informatives a l'avinguda Llibertat (davant del Mercat), a la plaça Cinco Pinos i l'avinguda Orient (davant l'estació de Renfe). A la tarda, de 16 a 20h, es plantaran a la rambla Balmes, i continuaran a la plaça Cinco Pinos i l'avinguda Orient. Diumenge, de 10 a 15 hores, s'estaran a la plaça Prat de la Riba, a la plaça Can Borrell i a l'avinguda Orient.

Edicions locals