Rodaelmón, mecànica ràpida per al teu vehicle

c. Sant Ramon, 76 - 78 – Tel. 619 98 47 72 – www.rodaelmon.es

Amb més de 30 anys de trajectòria en el sector, l’any 2006 Jaume Menéndez va decidir obrir el seu propi negoci a la nostra ciutat: un taller de mecànica ràpida on realitzen tot tipus de reparacions que no requereixen que el cotxe estigui un dia sencer al taller.

Així, a Rodaelmón  ofereixen serveis de manteniment del vehicle per evitar avaries més grosses en un futur. Alguns d’aquests serveis són el canvi d’oli, el canvi de neumàtics, el canvi de frens, pastilles de frens i discs de frens, així com els amortidors del cotxe, les escombretes neteja parabrises i els filtres del vehicle.  A Rodaelmón també treballen el manteniment de motocicletes i el canvi de neumàtics, que també els pots comprar a través de la seva web. Si has de passar la ITV a Rodaelmón posen el teu cotxe en les condicions òptimes i, si vols, ells el porten a la revisió i te’l retornen a casa teva.

Ara que s’acosta el bon temps i comencen les escapades de cap de setmana no oblidis posar el teu cotxe a punt per no patir cap imprevist. A Rodaelmón t’ho posen fàcil, visita’ls i informa’t de tot el que et poden oferir.

Edicions locals