Èxit de la recollida de signatures a favor de la consulta

L'ANC Mollet organitzarà el pròxim 12 d'abril una nova recollida de signatures que distribuirà més de 10 taules per tota la ciutat.

La recollida intensiva de signatures organitzada aquest cap de setmana per l'Assemblea Nacional i l'Associació de Municipis per la Independència ha estat un èxit. A cap de les tres taules informatives que es van instal·lar a Mollet es va viure cap tipus d'incidència i, ben al contrari, l'afluència de persones que es van acostar a firmar va ser “força bona”, en paraules de Josep Cot, membre de l'Assemblea a Mollet. “Estem molt contents ja que hem estat capaços de muntar tres punts informatius que han informat a moltes persones”, explica Cot. Malgrat que des de la direcció de l'Assemblea s'han donat instruccions de no fer públic el número de firmes específiques de cada població, les expectatives de la secció molletana són molt bones.

Totes les firmes que s'hagin recollit aquest cap de setmana s'enviaran al Parlament de Catalunya per instar l'organisme a celebrar la consulta del 9 de novembre i, en cas de rebre la negativa de l'Estat Espanyol, declarar unilateralment la independència de Catalunya.

El pròxim 12 d'abril es realitzarà una nova recollida de firmes exclusivament a Mollet, en la qual la secció local vol reunir de 10 a 15 taules informatives, que estaran repartides per tota la ciutat.

Edicions locals