La Molletense dóna un cop de puny a la taula

L'equip aprofita l'ensopegada del Premià per recuperar la primera plaça en solitari de Segona Catalana. Els molletans es reivindiquen amb un 3 a 0 contra el Ripollet.

La UD Molletense va demostrar el passat cap de setmana que és un destacat aspirant a l'ascens a Primera Catalana. Les bones sensacions han retornat al Camp Zona Sud, després d'un inestable mes de febrer, i dissabte passat l'equip es va imposar al Ripollet per un contundent 3 a 0. Aquest triomf, combinat amb la derrota del Premià contra el Cirera, han alçat els molletans fins a la primera plaça de la taula classificatòria, una posició que va ostentar durant tot el tram inicial de lliga. Amb dos punts d'avantatge respecte el Sants, la Molletense encara els últims nou partits de la competició “amb molta il·lusió de donar la campanada”, tal com assegura el seu director esportiu Kiko Montoya.

El resultat final contra el Ripollet va ser, possiblement, massa contundent veient el desenvolupament del matx. La Molletense es va avançar molt aviat, amb un gol de Antonio José García en el minut 6. Durant la resta del partit, l'equip va controlar en tot moment l'enfrontament, evitant riscos innecessaris. De fet, el Ripollet no va gaudir de cap ocasió clara de gol. En els últims minuts, els visitants es van veure obligats a avançar línies per intentar empatar. La Molletense ho va aprofitar per marcar a contracop els dos gols que sentenciaven el partit, obra de Nacho Abad (88') i Fernando Latre (89').

En la pròxima jornada, la Molletense s'enfrontarà contra el San Juan At. de Montcada, coneixedor de que només depèn de si mateix per mantenir la primera plaça del grup i, a la vegada, de que el Sants i el Premià lluitaran fins l'últim suspir de la temporada.

Edicions locals