La Unió Futbol Sala Mollet posa la directa cap a l'ascens

Els molletans vencen l'enfrontament contra el Canet FS-Futsal Mataró (7-4). A falta de cinc jornades, ja porta vuit punts d'avantatge al segon classificat, el Martorelles CFS.

La Unió FS Mollet pràcticament s'ha assegurat l'ascens a la Divisió d'Honor Catalana, després del seu triomf, dissabte passat, contra el Canet-Mataró per 7 a 4. Ara per ara, és líder de Primera Catalana, amb 8 punts per davant del Martorelles i 17, respecte el Vilamajor i el Ciutat Mataró, tercers classificats. A falta de cinc partits (15 punts), només impedeix que la UFS Mollet ja sigui matemàticament equip de Divisió d'Honor el fet que els seus perseguidors han jugat un partit menys. Malgrat tot, l'equip molletà només necessita un empat per assolir l'ascens.

El partit de dissabte va tenir dues parts ben diferents. La primera part va ser esbojarrada, amb sis gols en els primers 12 minuts. “Ningú tenia el control del partit, no hi havia un dominador clar”, explica el president molletà, Ramon Navarro. El Canet-Mataró es va avançar 0 a 3 en els primers minuts, una diferència que la Unió Mollet va aconseguir eixugar en els minuts següents. Després del descans, i amb 4 a 4 en el marcador, el joc es va tranquil·litzar. Els visitants van apostar per un joc de 5, és a dir, substituir el porter per un jugador de camp, una tàctica agressiva i arriscada que permet més opcions a l'atac, però que deixa molt espai lliure al darrere. La UFS Mollet no va desaprofitar-ho i en tres contracops va col·locar el 7 a 4 final. El diumenge la Unió FS Mollet s'enfrontarà al EFS Ciutat Mataró, que comparteix la tercera plaça amb el Vilamajor.

Edicions locals