El Club Escacs Mollet ja és nou equip de Divisió d'Honor

Es tracta d'una fita històrica del club, el primer de tot el Vallès Oriental que ascendeix a Divisió d'Honor. Els molletans han estat els grans dominadors de la Primera Divisió Catalana

El Club Escacs Mollet va demostrar el passat cap de setmana el seu domini sobre la resta d'equips del grup II de la Primera Divisió Catalana. Diumenge, l'equip molletà es va enfrontar contra el segon classificat de la categoria, el Club d'Escacs Sant Martí, que no li va posar fàcil la victòria. Els molletans van poder superar el seu rival en l'última ronda de la lliga amb un resultat final de 3,5 a 6,5. Aquesta victòria converteix el Club Escacs Mollet en nou equip de la Divisió d'Honor Catalana, el primer de tota la comarca que disputarà a la categoria, després d'haver disputat una temporada impecable. Dels nou partits que s'han competit des del gener, el club molletà n'ha guanyat vuit i ha acabat en taules contra el Barcelona UGA, sent el gran dominador de la categoria.

Aquest passat diumenge els jugadors molletans van haver de remuntar el bon inici del jugador local Oscar Ruiz, que va guanyar en la primera partida al molletà Mariano Mayans. Les victòries de Javi Amores, Pere Garriga i Ricard Morros van poder redreçar l'enfrontament. Tot i així, el Sant Martí va tornar a imposar-se en la partida contra Cristian Fernández. Les victòries de Jordi Bals i Eugeni Romero, i les taules de Guillem Garcia, Paco Fernández i Josep Maria Ramon van suposar la victòria final del Club Escacs Mollet. En aquest moment històric del club, l'entitat vol recordar també l'esforç de Gerardo Gaona, Javier Morais i Enrique Gallardo, que en anteriors rondes han contribuït a aquest èxit col·lectiu.

Edicions locals