Les escoles bressol fan portes obertes

La setmana vinent, les famílies amb nens de 0 a 3 anys podran conèixer les instal·lacions i el servei que ofereixen les escoles bressol municipals, de cara a fer la preinscripció per al curs vinent.

Durant els tres primers dies de la setmana vinent les escoles bressols municipals obriran les seves portes per donar a conèixer les seves instal·lacions a les famílies. Així, es podrà visitar l’escola bressol Els Pinetons (c. Sabadell, 47) durant el dilluns 31 de març, l’escola bressol La Xarranca (pg. Cesc Bas, 3) durant el dimarts 1 d’abril i l’escola bressol La Filadora (c. Riera, 7-13) durant el dimecres 2 d’abril. L’horari de visita serà de 17.30h a 19.30h en totes les escoles.

 

 

 


Preinscripcions pel curs 2014-2015

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals serà del 5 al 16 de maig. La preinscripció s’ha de formalitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament, i cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 571 95 15, a partir del 28 d’abril.

 

L’ordre en què les famílies facin la preinscripció no dóna preferència per tal d’aconseguir plaça. Quan finalitzi el període de preinscripció, s’atorgaran les places a les famílies amb major puntuació (segons els barems per poder optar a una plaça municipal). En els casos d’empat per punts, es farà un sorteig.

 

Edicions locals