El Consistori informa sobre mobilitat als joves

L’Ajuntament ofereix un programa de xerrades sobre mobilitat juvenil internacional per tal de donar suport i seguretat als joves que encara no tinguin clar si marxar o no a l’estranger a conèixer les diferents llengües i cultures i animar-los a viatjar i

Per segon any, l’Ajuntament de Mollet ha organitzat un programa de tres xerrades sobre mobilitat juvenil internacional, adreçades a aquells joves que tenen previst fer una estada a l'estranger, ja sigui per estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat. La primera xerrada tindrà lloc dijous sota el títol ‘Servei Civil Internacional SCI’. L'SCI és principalment conegut per l'organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món. Les eines que utilitza són els camps de voluntariat, el voluntariat internacional de mitja i llarga durada i activitats de sensibilització i formació. L'SCI de Catalunya compta amb diferents grups locals voluntaris i participa d'altres moviments socials i campanyes.


 La segona xerrada es realitzarà el proper dijous 10 d’abril i tractarà sobre ‘Ravensburg i Mollet. Dues ciutats unides per a millorar la formació i l’ocupació juvenil’. La xerrada anirà a càrrec d’Albert García, de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Mollet.


L’última xerrada serà el 8 de maig i tractarà sobre les ‘Experiències Internacionals de dos joves de Mollet’, a càrrec de Clàudia Frontino (periodista),que ha treballat a Àustria i Regne Unit, i d’Isabel Sevilla (dissenyadora), que ha treballat i col•laborat amb la Universitat de Xile.


Totes les xerrades es desenvoluparan, a les 18.30h, al Centre Cívic l’Era, equipament que centralitza tots els serveis de joventut de la ciutat.

 

 

Edicions locals