Comença la 6a Lliga Escolar d'Escacs amb més de 120 infants inscrits

Hi participen 8 escoles molletanes, d'un total de 18 centres. La competició s'allargarà fins al 31 de maig, quan se celebrarà una jornada final al Mercat Vell, amb entrega d'obsequis.

Dilluns passat es va donar el tret de sortida de la 6a Lliga Escolar d'Escacs de Mollet, organitzada pel Club d'Escacs Mollet. De moment, s'hi han inscrit més de 120 infants. Però aquest nombre pot augmentar, ja que la setmana passada només es va realitzar la primera ronda del grup format per infants de primer de primària. Van ser 28 infants que es van enfrontar a la seu del club, al centre cívic La República. Aquest primer grup, per tant, ja està tancat. Però la resta de grups, de segon de primària, de 3r i 4t de primària, i de 5è, 6è i l'ESO no començaran fins a aquesta setmana, per tant encara hi ha temps per a inscriure's a través del mail [email protected] Ara per ara, hi ha inscrits 24 infants de segon, 47 de 3r i 4t, i 23 alumnes de 5è, 6è, amb 2 de l'ESO.

 

La Lliga Escolar s'allargarà fins al 31 de maig, quan es disputarà una última ronda especial, que se celebrarà simultàniament durant tot el matí al Mercat Vell. Durant aquests dos mesos, cada dilluns es disputarà una ronda de cada grup. Cada partida tindrà un ritme semiràpid, d'uns 10 minuts. El dia 31 de maig serà un dia molt especial, en el qual tots els participants es reuniran al Mercat Vell per disputar l'última ronda. Allà es lliuraran obsequis per a tots els infants que hi han pres part, i s'entregaran medalles als guanyadors.

 

A hores d'ara, s'han apuntat infants de 18 escoles diferents, de les quals 8 són molletanes. Es tracta dels centres Cal Music, Can Besora, Centre d'Estudis Mollet, Col·legis Nous, Sant Gervasi, Sant Jordi, Sant Vicenç i l'INS Gallecs. La resta són d'arreu del Baix Vallès, de Santa Perpètua, Sant Fost, Palau, Lliçà d'Amunt, Vilanova i Badalona. Per aquesta raó, tot i que la lliga es juga individualment, també hi haurà trofeus a les millors escoles classificades.

Edicions locals