Patrimoni Protegit de les persones amb discapacitat

L’Associació Activa’t ofereix dimarts una xerrada sobre el sistema de desgravació fiscal per a famílies amb algun membre amb discapacitat.

El proper dimarts el Centre Cultural La Marineta acollirà, a les 18.30h, la xerrada ‘Com constituir i gestionar un Patrimoni Protegit de les persones amb discapacitat’ organitzada per l’associació molletana Activa’t. Aquesta xerrada s’emmarca en els actes de celebració del primer aniversari d’Activa’t, una entitat que treballa per a la inclusió de persones dependents i/o discapacitat. L’objectiu de la jornada és conèixer en profunditat el sistema de desgravació fiscal, per a famílies amb algun membre amb discapacitat, des d’un punt de vista pràctic.


Tal i com informen des de l’associació, el Patrimoni Protegit és una figura jurídica que permet vincular determinats béns i drets, així com els seus rendiments, a la satisfacció de les necessitats vitals de la persona amb discapacitat. D’aquesta manera, els pares, tutors i familiars directes de persones amb discapacitat poden obtenir importants avantatges fiscals en forma de desgravació en la declaració de renda. Els béns i drets que formen aquest patrimoni s´aïllen del patrimoni personal del beneficiari i queden sotmesos a un règim d’administració específic.

 

Edicions locals