El Club Moto Mollet organitza una sortida al Bages

L'excursió serà aquest pròxim diumenge al matí, i inclou un esmorzar a Castellfollit de Boix i la visita al Celler Grau.

Aquest pròxim diumenge, 6 d'abril, el Club Moto Mollet organitza una nova excursió matinal per a tota classe de motocicletes. En aquesta ocasió, la sortida es durà a terme per la zona del Bages i l'Anoia. L'expedició sortirà des de davant de l'edifici Isern (Av. Gaudí, 73) a les 8.30h. Es viatjarà cap a Terrassa, Collbató i el petit poble de Castellfollit de Boix, on s'esmorzarà de forquilla al restaurant Ca l'Andorrà, situat en una autèntica masia. Cap a les 11 del matí, els excursionistes podran fer una visita al Celler Grau, on podran gaudir d'una degustació de vins. Des d'allà es tornarà cap a Mollet, fent una ruta per Manresa i Moià. En total, seran uns 220 quilòmetres, que es recorreran a una velocitat lenta, perquè tothom pugui seguir el ritme i gaudir de la ruta.

 

El preu de la sortida és de 15 euros per als socis i de 18 €, si no s'és del club. Tant l'esmorzar com la visita a les bodegues està inclòs en el preu, així com un petit aperitiu al Museu Isern, a l'arribada a Mollet. Tothom hi està convidat, sigui quina sigui la seva moto. Les reserves és poden realitzar a Màquina Motors, i preguntant per Miquel o Glòria. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93.570.62.95.

Edicions locals