L'exjugador Albert Costa estrenarà la nova pista sintètica de tennis del Calderí

L'acte d'inauguració tindrà lloc diumenge 6 d'abril al migdia, amb una jornada de portes obertes. Costa impartirà un clínic per als infants que hi assisteixin.

El Club de Tennis Mollet 'El Calderí' inaugura aquest diumenge, 6 d'abril, la seva primera pista sintètica de tennis, de 18 metres d'ample i 36 de llargària. L'acte d'inauguració començarà a les 12h amb una jornada de portes obertes, a la qual s'hi podrà acostar tothom qui vulgui. La jornada comptarà amb la presència de l'exjugador de l'ATP i exseleccionador espanyol, Albert Costa, guanyador del torneig de Roland Garros l'any 2002. Costa jugarà un partit d'exhibició contra el també exjugador japonès Hiroki Ishii, actual director de l'Ishii Tennis Academy de Tòquio, entitat col·laboradora del Club Tennis Mollet.

 

A més, Albert Costa impartirà, a les 12.30h, un clínic per als infants que vagin a les instal·lacions del Calderí amb les sabates adequades. A l'acte d'inauguració hi assistiran representants de la Federació Catalana de Tennis i de l'Ajuntament, que acompanyaran al president del club, Lluís Martínez, i a la seva junta directiva. Com a oferta promocional, els assistents que s'inscriguin com a nous socis comptaran amb importants descomptes.

 

Per altra banda, el passat cap de setmana el Calderí va acollir el Torneig 12 hores de Pàdel amb un gran èxit d'assistència. Hi van participar 72 persones, un total de 36 parelles, esgotant anticipadament les places del torneig.

Edicions locals