La Xica participa a les Jornades DO Alella

Amb un menú maridat amb vi dels cellers de Can Roda i Marquès d’Alella.


El Restaurant La Xica és l’únic restaurant de Martorelles que ha participat a la novena edició de les Jornades Gastronòmiques DO Alella amb un menú que ha ideat el seu experimentat xef, Carlos Maymó.

 

Aquest menú especial constava d’una fresca Amanida de poma amb formatge de cabra i salsa rocafort d’entrant i un Entrecot de Girona amb mongetes saltejades del ganxet, de Gallecs, i carxofes de l’hort, del Prat de Llobregat, com a plat principal. Per acompanyar l’àpat, podies triar entre una ampolla de Pansa Blanca 2012 Marqués d’Alella o una de Jove Merlot 2012 Can Roda.

 

En total, durant el mes de març s’han venut 20 menús amb una molt bona acceptació per part dels clients: “Tothom ha sortit molt content per la relació qualitat-preu del menú” explica el xef que ja pensa en el menú de la propera edició: “L’any vinent farem una menú nou amb altres productes de temporada i altres vins del poble com el del Celler Altrabanda” apunta Maymó.  

 

Tot plegat, una bona manera de degustar els millors vins de la Denominació d’Origen Alella, elaborats a cellers del nostre municipi, amb una cuina de tota la vida, tradicional, de producte de proximitat i de qualitat.

 

Edicions locals