La Biblioteca Montserrat Roig rep el Premi Vallès Visió

La televisió va celebrar el passat 28 de març la gala del seu 4t aniversari.

La sala polivalent de La Torreta de Montmeló va acollir el passat divendres 28 de març la gala de lliurament dels Premis Vallès Visió coincidint amb el quart aniversari de la posada en marxa de la televisió baixvallesana. Uns premis ideats per tal de distingir a aquelles persones o entitats que han destacat en el darrer any per la seva feina feta al municipi. En total, es van entregar sis premis repartits entre els sis municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet.

 

El Premi Martorelles d’aquesta edició va ser per la Biblioteca Montserrat Roig. El regidor d’Esports, Cooperació i Solidaritat Oliver Aguilera, va lliurar el guardó al director de la Biblioteca, Marcel Comas, acompanyat de la tècnica auxiliar Alena Moragas. En paraules del presentador de l’acte, Albert Maspons, aquest premi va ser atorgat a la Biblioteca “pel seu vincle amb el teixit social de Martorelles i amb les propostes que fan que cada setmana més de 100 persones participin en les seves activitats”.  

 

El director de la Biblioteca, Marcel Comas, va posar en valor la feina feta des del servei públic en una època de retallades i d’empitjorament de les condicions laborals: “Tot i això seguim oferint un servei de qualitat igual o millor cada dia”. Comas va voler compartir el premi amb tota la Xarxa de Biblioteques de Catalunya i amb els treballadors de l’Ajuntament especialment l’àrea de Cultura.

 

A banda de l’entrega de premis, la gala va comptar amb les actuacions del Cor de Gòspel de Montmeló, exhibicions de l’Escola de Dansa Antonio i Fuensanta, interpretacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Montmeló, Argot Teatre i la màgia de Killing Mag.

 

 

Edicions locals