Bicicletada Popular per a la Llera del Besòs

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs celebra la 12ª edició.

Des de l’any 2003, el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme, organitza la tradicional Bicicletada Popular pels camins fluvials del riu Besòs.

 

El proper 27 d’abril més d’un miler de participants sortiran des de Granollers i arribaran fins al mar, a Sant Adrià del Besòs, tot seguint la llera del riu. El nivell de dificultat de la prova, adreçada a un públic familiar, és baix.

 

Amb aquesta jornada lúdica i esportiva, adreçada a tots els públics, es pretén apropar la ciutadania a aquests entorns fluvials i, durant els 24 km de recorregut, podran conèixer uns paratges per a molts desconeguts. Un itinerari acompanyat per les aigües del Besòs, plenes de vida.

 

Un any més, els organitzadors volen incidir en la sensibilització i aplicació de mesures que tinguin cura del medi natural, com ara la recollida selectiva de residus en els punts de sortida, d’avituallament i d’arribada. La sortida serà a les 9:30h. des del Parc Firal de Granollers i el tancament del control a les 10 h.

 

 

 

Edicions locals