La patinadora Júlia Marco, del CPA Mollet, queda segona de Catalunya

Cinc patinadores del club molletà es classifiquen per al Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries. El Campionat de Catalunya es va celebrar al pavelló Riera Seca amb la presència d'uns 80 patinadors.

La patinadora Júlia Marco no va decebre en el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries i es va classificar en segona posició. Aquest 2n lloc li dóna el passi per al proper Campionat d'Espanya d'aquesta disciplina del patinatge. Marco no va ser l'única patinadora del Club de Patinatge Artístic Mollet que va participar en el Campionat, celebrat al pavelló Riera Seca durant tot el cap de setmana del 5 i el 6 d'abril. En categoria juvenil, hi competien Paula Marco, Estela Barrio, Paula Martín i Andrea de la Torre. En aquest cas, les tres primeres també es van classificar per al torneig a nivell estatal. En categoria sènior, a més de Júlia Marco, també hi era present Carolina Masdevall, que amb una honrosa sisena plaça acompanyarà a Marco en el campionat espanyol.

 

El Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries es va celebrar durant tot el cap de setmana al pavelló Riera Seca i va comptar amb la presència d'uns 80 patinadors d'arreu del territori català. Aquesta disciplina és la més tècnica del patinatge artístic, ja que es basa en les postures que prenen els esportistes abans i després dels salts, pel que requereix un alt nivell de concentració. El CPA Mollet, amb una seixantena d'alumnes, és un dels clubs destacats del territori barcelonès i les seves esportistes acostumen a ocupar posicions punteres. La pròpia Júlia Marco ha arribat a campionats europeus, i les juvenils Marco, Barrio o la sènior Masdevall han arribat al campionat espanyol en més d'una ocasió. 

Edicions locals