L’Ajuntament fa una crida a la participació

El Consistori crea el canal ‘Si t’interessa, participa!’ per afavorir la participació ciutadana.

L’Ajuntament ha creat un registre de ciutadania participativa amb l’objectiu de mobilitzar totes aquelles persones interessades a participar en tots els processos participatius municipals. Així, amb la iniciativa ‘Si t’interessa, participa! Volem que persones com tu facin una ciutat millor’, l’Ajuntament pretén que totes les persones amb ganes de dir la seva es registrin i, per tant, estiguin a punt per ser consultades.

 

Per inscriure’s en aquest registre, cal omplir amb les dades personals i de contacte una butlleta que es pot trobar en els diferents equipaments municipals, o bé descarregar del web municipal. Els àmbits d’interès que diferencia el registre de ciutadania participativa estan basats en les línies estratègiques del Pla Estratègic de Mollet Ciutat2025: les persones, la ciutat urbana i rural i l’activitat econòmica.

 

Per mitjà d’aquest registre, la ciutadania participativa serà informada dels processos participatius que s’obrin i podrà participar activament, a títol individual, dels projectes i plans sectorials que es fan a Mollet.  Aquesta nova via de participació complementa els mitjans de participació per a ciutadania no associada dels qual ja disposa l’Espai 26, com són el web Consensus i el Consell de Ciutat.

 

Edicions locals